Το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης δήμου Αθηναίων Εξαρχείων γιορτάζει πέντε χρόνια δημιουργικής δράσης

Δημιουργική Μάθηση
Typography

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας των Ομάδων Θεάτρου, Μουσικής, Φωτογραφίας και Δημιουργικής Γραφής του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης δήμου Αθηναίων (Πολιτιστικό Κέντρο) Εξαρχείων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, από

29 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του «Μελίνα»,  ένα πενθήμερο εκδηλώσεων με τη συμμετοχή των ομάδων του Κέντρου, που περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, εργαστήριο δημιουργικής γραφής, ομιλία και θεατρικά δρώμενα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά:

Έκθεσης φωτογραφίας «Τόπος»
Τετάρτη 29/11|18.00| Εγκαίνια έκθεσης

Πέμπτη 30/11, Παρασκευή 1/12, Σάββατο 2/12| 10.00-20.00
Κυριακή 3/12| 10.00-14.00

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση αντιμετώπισαν τον τόπο όχι απλά ως ένα γεωγραφικό προορισμό ή ιστορική περιοχή, αλλά ως ένα μικρόκοσμο του δημιουργού που συνειδητά επιλέγει να αναδείξει.

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με θέμα «Εικόνα και Κείμενο»
Πέμπτη 30/11| 18.30
Εισηγητής: Γιώργος Ναλπαντίδης (δάσκαλος της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής)
Παρουσίαση workshop που εστιάζει σε έργα τέχνης όπου συνυπάρχουν κείμενο και εικόνα ή ο καλλιτέχνης διαχειρίζεται το κείμενο (και) ως εικόνα.

Θεατρικά δρώμενα με τους «Α-ΤΑΛΑΝΤΟΥΣ»
Παρασκευή 1/12| 20.00

Η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου δραματοποιεί κείμενα, γραμμένα από την Ομάδα Δημιουργικής Γραφής με παράλληλη προβολή φωτογραφιών της Ομάδας Φωτογραφίας.

Ομιλία με θέμα «Βλέμμα»
Σάββατο 2/12| 18.30
Εισηγητής: Βασίλης Γεροντάκος (Δάσκαλος της Ομάδας Φωτογραφίας του Κέντρου)
Η ομιλία αναφέρεται σε μια προσωπική διερεύνηση των φωτογράφων της ομάδας του Κέντρου, που στόχο έχει την ανασυγκρότηση της οπτικής του κόσμου που μας περιβάλλει.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο, στάση μετρό Κεραμεικός                                                              Ώρες λειτουργίας: Τρίτη- Σάββατο 10.00-20.00, Κυριακή: 10.00-14.00

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων