Δελτία Τύπου

Το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αθηναίων  προσφέρει πολιτισμό σε όλες και όλους, σε κάθε γειτονιά, μέσα από το πρόγραμμα «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή*»,που επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση Arcadia του Χάρη Γαβρήλου (1957-1995), στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων από τις 30 Ιουνίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

 Μία ανοικτή συζήτηση γύρω από τα ζητήματα που εγείρει η έκθεση «Burning  Issues – Merimbula» της Δανάης Στράτου, την οποία παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:30, παρουσία της εικαστικού και του επιμελητή της έκθεσης Χριστόφορου Μαρίνου.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές Summer Camps στα Αθλητικά Κέντρα Γουδή, Ρουφ και Γκράβας για την Α’ περίοδο έχουν κλείσει. Επίσης, και η Β’ περίοδος στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει πολιτισμό σε όλες και όλους, σε κάθε γειτονιά, μέσα από το πρόγραμμα «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή*», που επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).  Από 18 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου κοινό και καλλιτέχνες συναντιούνται σε 17 γειτονιές της πόλης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για το πιο απολαυστικό Αθηναϊκό πολιτιστικό καλοκαίρι με περισσότερες από εβδομήντα (70) εκδηλώσεις.

Ολόκληρη η Αθήνα στο κέντρο και τις γειτονιές της, φέτος το καλοκαίρι, μετατρέπεται σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης και πολιτισμού,με συναυλίες, αφιερώματα και  παραστάσεις θεάτρου και μουσικής για μικρούς και μεγάλους, που θα φιλοξενηθούν σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους, άλση και θέατρα της πόλης, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), μετά τα δεκατέσσερα προηγούμενα επιτυχημένα σεμινάρια, προσφέρει στους νέους Έλληνες μαέστρους τη δυνατότητα συμμετοχής στο 15ο Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Μια έκθεση για τον ανατρεπτικό περφόρμερ και ζωγράφο Γρηγόρη Σεμιτέκολο (1935-2014) παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων από τις 17 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση του Γρηγόρη Σεμιτέκολο, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, επιχειρεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έναν από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ένα νέο στέκι πολιτισμού αποκτά η Αθήνα, στη γειτονιά του Αγίου Παύλου. Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) διευρύνει το δίκτυο των πολιτιστικών κέντρων μέσα στην πόλη, προσφέροντας μία δημιουργική και ευχάριστη διέξοδο στους κατοίκους της.

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους στους πράσινους κήπους και τους όμορφες αυλές των Μουσείων, των Πολιτιστικών Κέντρων και της Πινακοθήκης του, από τις 4 Ιουνίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2022, για να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δράσεις για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών αλλά και για όλη την οικογένεια, που σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΠΑΝΔΑ.

Μετά από 12 χρόνια το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ επιστρέφει στο Σύνταγμα με οικοδεσπότη τον Δήμο Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, που μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  θα φέρουν το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα στην καρδιά της Αθήνας.

Την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού, τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν τα παιδιά σε ψυχαγωγικές δράσεις με οικολογικό αποτύπωμα!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Ελεύθερη συμμετοχή – Με κράτηση θέσης

Λόγω μεγάλης συμμετοχής θα γίνονται εγγραφές δια ζώσης και το Σάββατο 28 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό της Αθήνας σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες υψηλού επιπέδου με τις οποίες ολοκληρώνεται η τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδος στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Από την Τρίτη 24 μέχρι και το Σάββατο 28 Μαΐου διοργανώνονται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων τρεις μουσικές βραδιές με κλασική, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση «Burning Issues - Merimbula» της διακεκριμένης εικαστικού Δανάης Στράτου. Η έκθεση, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων από τις 25 Μαΐου έως τις 10 Ιουλίου 2022

«Κυριακές στην Αθήνα» από τον Δήμο Αθηναίων: Τα μουσεία γιορτάζουν!

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε απίθανες δράσεις!

Κυριακή 22 Μαΐου 2022
Ελεύθερη συμμετοχή – Με κράτηση θέσης

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει στο φιλόμουσο κοινό της Αθήνας συναυλίες υψηλού επιπέδου για όλα τα μουσικά γούστα. Από το Σάββατο 14 μέχρι και το Σάββατο 21 Μαΐου διοργανώνονται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» μουσικές βραδιές, που προσκαλούν το Αθηναϊκό κοινό να πάρει μέρος σε μια πολυήμερη μουσική γιορτή, και να απολαύσει μεταξύ άλλων διαχρονικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης, διάσημες τζαζ μελωδίες, αλλά και εκλεκτούς, νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

podilatikos.opanda.gr

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει!
Πάρε το ποδήλατό σου κι έλα!
Κυριακή 29 Μαΐου
Πλατεία Συντάγματος

 

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας για το ποδήλατο, ο 27ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 29 Μαΐου, προκαλώντας τους τολμηρούς - και όχι μόνο - φίλους του αθλήματος να διασχίσουν, εκτός από την κλασική διαδρομή των 5χλμ, τη  διαδρομή των 15χλμ.

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει την ατομική έκθεση Ρακόρ / Continuityτης γλύπτριαςΝτόρας Οικονόμουστο φουαγιέ του Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»από τις 13 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου.  Η έκθεση διοργανώνεταιαπό τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και περιλαμβάνει μια επιλογή έργων από το 2002 μέχρι σήμερα.

Στο εμβληματικό θέατρο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Μαΐου, η Τελετή απονομής των Βραβείων «Κάρολος Κουν» 2020/21, καθώς και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων μέσω τουΟργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η  Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση Hotel Splendid  του Γιάννη Θεοδωρόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων από τις 12 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου. Η αναδρομικού χαρακτήρα έκθεση, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, συγκεντρώνει 50 φωτογραφίες του καλλιτέχνη από το 2002 μέχρι σήμερα

Συνεχίζεται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ο κύκλος συναυλιών «Νέα Ταλέντα», με τον οποίο ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει και συστήνει στο κοινό νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες. Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20:30, τη σκυτάλη παίρνει ο πιανίστας Απόστολος Παληός με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Αντίοχο Ευαγγελάτο, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), τιμώντας τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη και αρχιμουσικό.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 12.00 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21,  η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει την πρώτη αναδρομική έκθεση του συγγραφέα και εικαστικού Πάνου Κουτρουμπούση (1936-2019) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» από τις 6 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.  Η αναδρομική έκθεση «Ο Πάνος Κουτρουμπούσης στην αγκαλιά του Κρισγιαούρτι», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, συγκεντρώνει το εικαστικό έργο του cult συγγραφέα ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019.

ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ

Από την καρδιά στην μνήμη

Ο Δήμος Αθηναίων τιμά τον σπουδαίο Έλληνα μουσουργό Μάνο Λοΐζο με τέσσερις  μοναδικές συναυλίες, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και η MINOSEMI, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», στις 4, 11, 22 και 26 Μαΐου.

Ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 20:30 στη σκηνή του Ολύμπια Δημοτικό  Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τη διάσημη Ελληνίδα πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου

«Η Εβδομάδα των Παθών» του Maximilian Steinberg

σε Πρώτη Πανελλήνια Εκτέλεση 

Ρέκβιεμ σε Ρε Ελάσσονα και θρησκευτικά μοτέτα για χορωδία

του Anton Bruckner

Στο πλαίσιο των εορτασμών του Πάσχα, ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» την Τρίτη 12 και τη
Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30
δύο κατανυκτικές συναυλίες με σπουδαία έργα θρησκευτικής μουσικής.

Ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο  των δράσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης, αγκάλιασε την ιδέα δημιουργίας μιας πρωτότυπης ταινίας,  με θέμα τη ζωή και το έργο του εμβληματικού φιλέλληνα ποιητή, Λόρδου Βύρωνα.

Μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν τις τέχνες μέσα από απίθανες δράσεις στα μουσεία και τους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Αθηναίων

Στο πλαίσιο της δράσης για οικογένειες και παιδιά «Κυριακές στην Αθήνα» που εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο, ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί και πάλι μικρούς και μεγάλους σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 για να ανακαλύψουν αυτή τη φορά τις τέχνες, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες δημιουργικής μάθησης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η δεύτερη «Κυριακή στην Αθήνα» έρχεται με θέμα «Τέχνες παντού!» για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης που τιμάται στις 15 Απριλίου. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρεις χώρους του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) καθώς και στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης.

Οι μικροί μας φίλοι από 3 ετών θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν κατασκευές, θα γνωρίσουν το graffiti και τον χορό, θα εκφραστούν ελεύθερα και έρθουν σε επαφή με τη χαρά της δημιουργίας, μέσα από μια σειρά από εργαστήρια κίνησης και εικαστικής δημιουργίας αλλά και ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα συναρπάσουν!

H συμμετοχή στις δράσεις είναι ελεύθερη με απαραίτητη την κράτηση θέσης ανά χώρο ενδιαφέροντος. Στη δράση της Κυριακής 17 Απριλίου συμμετέχουν οι χώροι: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Κέντρο Τεχνών, Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Το τσαλακωμένο χαρτί  και το κάρβουνο
Εργαστήριο κίνησης και εικαστικής δημιουργίας από την ομάδα «100 περιστροφές» για παιδιά από 7-11 ετών

Σε αυτό το εργαστήριο θα ζωγραφίσουμε με τα αυτιά μας, θα ακούσουμε με τα μάτια μας και θα ανακαλύψουμε πώς οι ήχοι μπορούν να μετατραπούν σε χορό και σε ζωγραφική. Με εργαλεία την κίνηση και τη ζωγραφική ανακαλύπτουμε την ιστορία και τη λειτουργία του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας!

Ώρες: 12.00-13.00
Χώρος διεξαγωγής: Skywalk

Βιομηχανικά υλικά και τέχνη
Εικαστικό εργαστήριο για οικογένειες  με παιδιά από 3-8 ετών

Χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας, ανακαλύπτουμε βιομηχανικά υλικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Πώς μυρίζουν; Είναι απαλά; Έχουν γεύση; Στη συνέχεια ανακαλύπτουμε πώς αυτά μπορούν να αποτελέσουν την πρώτη ύλη για ένα έργο τέχνης.

Ώρες: 11.00-12.00 & 12.00-13.00 (διπλό εργαστήριο)
Χώρος διεξαγωγής: Παλαιοί Φούρνοι

Πληροφορίες
Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854
Απαραίτητη η κράτηση: 2130109325 (Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-16.00)
Για περιορισμένες θέσεις

Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»

Ας χορέψουμε βαλς!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από 8 ετών

Η Μούσα του χορού «Τερψιχόρη» κατάφερε, συνδέοντας το σώμα με τη μουσική, να δημιουργήσει μια από τις σπουδαιότερες μορφές τέχνης. Άραγε επιτρεπόταν πάντα να χορεύουμε; Στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πώς να χορεύουν βαλς!

Ώρα διεξαγωγής: 11.30-13.00

Πληροφορίες
Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»
Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα, 10558
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση: 2103243987 & 2103243972 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-14.00)
Για περιορισμένες θέσεις

Κέντρο Τεχνών

Ζωγραφίζοντας παρέα μ’ ένα ζωγράφο!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από 8-12 ετών

«Η ζωγραφική είναι ποίηση που σωπαίνει και η ποίηση είναι ζωγραφική που μιλάει» (Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ.)
Με αφορμή το παραπάνω γνωμικό αλλά και την εικαστική έκθεση «Ήσυχη Ζωή» του Βασίλη Βασιλάκη που φιλοξενείται στο Κέντρο Τεχνών, οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν σε ένα εικαστικό εργαστήρι με θέμα τη ζωγραφική. Το εργαστήριο υλοποιείται με τη συμβολή του εικαστικού Βασίλη Βασιλακάκη.

Ώρες διεξαγωγής: 11.00-12.00

Πληροφορίες
Κέντρο Τεχνών
Βασιλίσσης Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση: 2107248150 &210 7232604 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-14.00)
Για περιορισμένες θέσεις

Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων

Ελάτε στην Πινακοθήκη για ένα… φιλί!
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 8-12 ετών, για εφήβους και ενήλικες 

Θα έχετε ακούσει για την τοιχογραφία Το φιλί του καλλιτέχνη Ηλία Παπαηλιάκη που βρίσκεται στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το έργο αυτό, λίγο διάστημα πριν γίνει τοιχογραφία, παρουσιάστηκε σε έκθεση του καλλιτέχνη στο κτίριο της Πινακοθήκης Δήμου Αθηναίων.
Με αφετηρία το κτίριο της Πινακοθήκης στο Μεταξουργείο, θα κάνουμε έναν εικαστικό περίπατο σε κοντινή απόσταση για να εξοικειωθούμε με τον όρο graffiti και να μάθουμε για την ιστορία αυτού του είδους τέχνης που ανθεί στην περιοχή. Ο περίπατος θα ολοκληρωθεί με ένα υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής.

Ώρες διεξαγωγής: 12.00-13.15

Πληροφορίες
Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
Λεωνίδου & Μυλλέρου, Μεταξουργείο,104 36

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση: 2105202420 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-13.00)
Για περιορισμένο αριθμό ατόμων

Επόμενες «Κυριακές στην Αθήνα»: 22 Μαΐου «Τα Μουσεία γιορτάζουν!», 5 Ιουνίου «Η γη… το σπίτι μας!», 11 Σεπτεμβρίου «Πάνω απ’ όλα… το βιβλίο!», 16 Οκτωβρίου «Περισσότερο αλάτι… στο μουσείο!», 6 Νοεμβρίου «Όλοι μοναδικοί… όλοι ίσοι»

________________________________________

Περισσότερες πληροφορίες
«Κυριακές στην Αθήνα»
Εκπαιδευτικές δράσεις για οικογένειες με παιδιά από 3 ετών
Ελεύθερη συμμετοχή για περιορισμένο αριθμό
*Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στον χώρο που ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε

 

 

tripleta opanda DA TECHNOPOLIS CIA

 

Ο Δήμος Αθηναίων, ενόψει της πασχαλινής περιόδου, θα πραγματοποιήσει στους χώρους πολιτισμού του εκπαιδευτικές δράσεις για όλη την οικογένεια με δωρεάν συμμετοχή. Τα πασχαλινά προγράμματα θα υλοποιηθούν από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)  με την καθοδήγηση των μουσειοπαιδαγωγών  και εκπαιδευτικών του

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων