Προγράμματα εκγύμνασης με ελεύθερη συμμετοχή για τους κατοίκους της 3ης Δημοτικής Κοινότητας

Αθλητισμός
Typography

Ο Δήμος Αθηναίων θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες άθλησης των κατοίκων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, προσφέρει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης με ελεύθερη συμμετοχή, που θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) από τις 4 Μαρτίου έως τις 10 Ιουνίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ.

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:00 – 10:00 και 10:00 – 11:00, υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής του ΟΠΑΝΔΑ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλούς άθλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Χαρτί Καρδιολόγου ή Παθολόγου
  • Επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας
  • 2 φωτογραφίες
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, Δευτέρα και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00 και Τετάρτη από τις 13:00 έως τις 16:00 στο τηλέφωνο 2103421260.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα θα πάψουν να ισχύουν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανεύρεσης νέου κτηρίου και στέγασης αμιγούς γυμναστηρίου στη ευρύτερη περιοχή της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ: Πειραιώς και Εχελιδών 69

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων