Η θεατρική παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο» στο Θέατρο του Αττικού Άλσους το Σάββατο 27 Αυγούστου

Θέατρο
Typography

Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 9μ.μ. τη θεατρική παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο» του Δημήτρη Απ. Ρήτα από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας.

Πρόκειται για μία επίκαιρη πολιτική σάτιρα με ηθογραφικά στοιχεία, χωρίς ακρότητες, και ηθογραφικά. Οι σκηνές διαδραματίζονται στο καφενείο του χωριού που είναι κατά κάποιο τρόπο το μικρό «Κοινοβούλιο» του χωριού. Στο καφενείο ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του για την τρέχουσα πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση και τα προβλήματα και να τα συζητήσει με τον Πρόεδρο, Δήμαρχο, Δάσκαλο, Αγροτικό Γιατρό, Αγροφύλακα, τους συγχωριανούς του. Σκορπά άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες και δημιουργεί μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα ηθογραφικά στοιχεία της κωμωδίας προβάλλουν και τιμούν τη λαϊκή μας παράδοση.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Απ. Ρήτας
Σ
κηνικά: Πιπίνα Μπατζιάκα
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνο 210 5284800,  210 5284851 – 853 & 854 και  www.opanda.gr

Θέατρο Αττικού Άλσους:  Είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη, περιφερειακός Γαλατσίου (Τουρκοβούνια)

XOPHGOI_dt

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων