«Μεγάλα» και μικρά παιδιά υποδέχονται το καλοκαίρι με τον πιο αγαπημένο τους ήρωα

Θέατρο
Typography

Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου συνδυάζεται με το χιούμορ και το γέλιο που προσφέρει η πιο κλασική φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, στις παραστάσεις «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου, που παρουσιάζει ο Οργανισμός στις πλατείες και τις γειτονιές της πόλης έως τον Σεπτέμβριο.

Την Πέμπτη 4 και 11 Ιουνίου στις 9μ.μ. ο καραγκιόζης συναντά το κοινό στην Πλατεία Χελντράιχ στο Ν. Κόσμο και στον Πεζόδρομο Κυκλώπων και Θεσσαλονίκης στα Άνω Πετράλωνα, αντίστοιχα.
Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 9μ.μ. μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού με το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου στην Πλατεία Αμερικής.

Τέλος, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, η παράσταση «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημος θα παρουσιαστεί στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων