ΟΠΑΝΔΑ | Το 1o Cycladic Kids Festival στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Πάρκο Ελευθερίας απόλαυσαν περισσότερα από 14.000 παιδιά με τους γονείς τους

Πολιτισμός
Typography

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου το 1Ο Cycladic Kids Festival στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων σε  συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ενώ παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Κ. Αραμπατζή.

Το 1ο Cycladic Kids Festival ήταν η κορύφωση του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που έκλεισε φέτος 10 χρόνια και συγκέντρωσε 19.500 συμμετοχές! Εκατοντάδες οικογένειες επισκέφθηκαν με ελεύθερη είσοδο το Κέντρο Τεχνών, για να απολαύσουν το πιο συναρπαστικό σαββατοκύριακο στο Πάρκο Ελευθερίας.


Στην έναρξη του φεστιβάλ παρουσιάστηκε η
έκθεση «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο» με επιλεγμένα έργα αλλά και τους νικητές και τους διακριθέντες του διαγωνισμού, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την 1η Οκτωβρίου στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, ενώ όλα τα έργα μπορεί να τα δει κανείς ψηφιακά στο https://kidscontest.cycladic.gr/

Το 1ο Cycladic Kids Festival πλαισίωσαν παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, εργαστήρια χορού, προβολές κινηματογράφου, αφηγήσεις, κουκλοθέατρο, εικαστικά εργαστήρια, εργαστήρια μεταξοτυπίας, face painting, επιτραπέζια παιχνίδια, αφηγήσεις ιστορίες και παραμυθιών με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και πολιτισμικών φορέων.

Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής «Ο Άνθρωπος στο Κέντρο»
Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-19:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-15:00, Δευτέρα κλειστά
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας
, Πάρκο Ελευθερίας

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων