Ανακοίνωση για τη δωρεάν διάθεση δελτίων εισόδου για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κολωνού 2023

Πολιτισμός
Typography

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη δωρεάν διάθεση δελτίων εισόδου για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κολωνού (Σεπτέμβριος 2023) ο ΟΠΑΝΔΑ, διευκρινίζει:

«Η διαχείριση των δελτίων εισόδου έγινε από την εταιρεία Ticket Services, η οποία αποτελεί έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών στον χώρο της διάθεσης εισιτηρίων και της ταξιθεσίας σε μεγάλους πολιτιστικούς χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής, το Ηρώδειο, η Επίδαυρος, το Ολύμπια Δημοτικό Θέατρο και το Θέατρο του Κολωνού. Τα δωρεάν δελτία εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, καθώς το Θέατρο του Κολωνού έχει χωρητικότητα μόλις 500 θέσεων. 

Η ταχύτατη διάθεση των δωρεάν δελτίων φυσικά μάς κάνει υπερήφανους για την ποιότητα του προγράμματος, ωστόσο η πολλαπλάσια ζήτηση δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί. 

Εντωμεταξύ, εντοπίστηκαν φαινόμενα παράνομης πώλησης των δωρεάν δελτίων εισόδου. Ο ΟΠΑΝΔΑ κινητοποιήθηκε άμεσα, ταυτοποιήθηκε ο επίμαχος λογαριασμός και άμεσα έγινε η ακύρωση όλων των δωρεάν δελτίων εισόδου που είχε προμηθευτεί για διαφορετικές παραστάσεις του Φεστιβάλ.

Ως επιπλέον μέτρο, ο ΟΠΑΝΔΑ ανακοινώνει ότι κατά την προσέλευση των θεατών θα ελέγχονται αυστηρά τα δελτία εισόδου και εφόσον προκύψει ότι αυτά είναι προϊόν παράνομης πώλησης, θα ακυρώνονται. Παράλληλα, ο Οργανισμός θα προβαίνει στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες.

Η πρωτοβουλία μας να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν δωρεάν εξαιρετικά ποιοτικές παραγωγές στο Θέατρο του Κολωνού δεν θα επιτραπεί να γίνει πεδίο δράσης επιτήδειων. 

Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση – πληροφορία ή καταγγελία, παρακαλούμε καλέστε στα τηλ.: 2105284851 και 2105285853.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων