Με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» με ελεύθερη είσοδο πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Κολωνού

Πολιτισμός
Typography

Το μουσικοθεατρικό έργο «Κάποτε στο Βόσπορο» του Άκη Δήμου, που μάγεψε και συγκίνησε το κοινό, επιστρέφει για μία ακόμη παράσταση την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στη σκηνή του θεάτρου Κολωνούμε δωρεάν είσοδο, για να γράψει με μοναδικό και νοσταλγικό τρόπο τον επίλογο του Φεστιβάλ Κολωνού

. Η αυλαία του φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί πλέον σταθμό στη φθινοπωρινή διασκέδαση στην πόλη, πέφτει ανακαλώντας μνήμες μέσα από τη μουσική μία ολόκληρης εποχής σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησαν οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη χώρα μας, θα διαθέσει τα έσοδα του Φεστιβάλ Κολωνού για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών.
Μετά την επιτυχία του προγράμματος «Στηρίζουμε τον Πολιτισμό» του Δήμου Αθηναίων στηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό, στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα, ο ΟΠΑΝΔΑ βρίσκεται και πάλι δίπλα στους πολίτες της Αθήνας, προσφέροντας ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης και μία πολιτιστική πινελιά στην καθημερινότητά τους, στον ιστορικό λόφο του Ιππίου Κολωνού.

Ταυτότητα της παράστασης 
Ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών κι ένας δυνατός θίασος πρωταγωνιστών θα ζωντανέψουν την ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μισά του περασμένου αιώνα, ανακαλώντας μνήμες με σημείο αναφοράς τις μουσικές και τα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής.

Σκηνοθεσία - χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης,ΘεοφανίαΠαπαθωμά, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Πιατάς Ευαγγελία Μουμούρη, , Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Νεφέλη Κουλούρη, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χλόη Μάντζαρη
Τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου και χορεύουν οι Αντιγόνη Χρόνη, Νάνσυ Κατσαρού, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Γιούργκεν Κυριάκη

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Η διάθεση των δελτίων εισόδου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην παρακάτω δ/νση: 
 https://www.ticketservices.gr/event/kapote-sto-vosporo-festival-kolonou-2021/?lang=el

ticket

Επίσης, διανομή δελτίων εισόδου θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της παράστασης στο θέατρο  Κολωνού, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων για την προστασία και την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Κατά την άφιξή των θεατών στο θέατρο:
·  Προς αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον μία (60’) ώρα πριν την έναρξη της παράστασης
·  Κατά την είσοδο τους στο θέατρο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις
·  Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές κάθονται μόνο στις θέσεις που υπάρχει σήμανση και δεν αλλάζουν θέση
·  Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του κοινού στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους
·  Μετά το πέρας της παράστασης θα γίνεται σταδιακή αποχώρηση από το θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες της ταξιθεσίας 
·  Δεν θα υπάρχει διάλειμμα

Το θέατρο Κολωνού είναι προσβάσιμο σε Άτομα με Αναπηρία.

Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως

Πρόσβαση στο θέατρο Κολωνού:
Γραμμή Μετρό 2
: στάση Σεπόλια & στάση Σταθμός Λαρίσης
Λεωφορειακές γραμμές: 057 (στάσεις Καλλιπόλεως, Ηλέκτρας), Α13 (στάση Αρμονία), Α10 και Β10 (στάση Δομοκού)
Γραμμή Τρόλεϊ: 12 (στάση Αρμονία) & 1 (στάση Δομοκού)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-5284800, 210-5284854


Ακολουθείστε μας στα 
social media:
Facebook: https://www.facebook.com/Opanda.gr
Instagram: https://www.instagram.com/Opanda.gr

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων