Μουσειοπαιδαγωγική διαδικτυακή δράση: Pop Art για μικρούς και μεγάλους!

Πολιτισμός
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων συνεχίζει τη σειρά μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αξιοποιήσουν τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους προς όφελος της προσωπικής ανάπτυξης, της δημιουργικής έκφρασης και της ψυχαγωγίας.

 

Το Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων στο πλαίσια δημιουργίας μουσειοπαιδαγωγικών δράσεων για οικογένειες, για μια ακόμη φορά καινοτομεί και προσκαλεί τους φιλότεχνους μικρούς και μεγάλους φίλους να μεταμορφώσουν, μέσω ενός πρωτότυπου εκπαιδευτικού προγράμματος,  το καθημερινό και συνηθισμένο αντικείμενο σε ένα μικρό έργο τέχνης! 

Με αφορμή τα έργα της έκθεσης ,<<When Law goes pop (!) >> μπορείτε να δημιουργήσετε  το δικό σας μικρό pop art έργο τέχνης χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ετερόκλητα υλικά και τεχνικές (ζωγραφική, κολάζ, πηλό, ύφασμα, φωτογραφία κτλ),  να το φωτογραφήσετε και να το στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Έμπνευση για τη φιλοτέχνηση των δημιουργημάτων σας  μπορούν να αποτελέσουν τα έργα των  καλλιτεχνών που φιλοξενεί το project {Just/Art}* και εκτίθενται στο Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων από 23 – 26 Ιουνίου 2020. (Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων, Βασ.Σοφίας/Πάρκο Ελευθερίας, τηλ 210 7224028)

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα έργα σας, τα οποία θα δημοσιευθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΟΠΑΝΔΑ. !

 

justartsite

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων