H Big Band γιορτάζει τα 20α της γενέθλια

Μουσική
Typography

H Big Band δήμου Αθηναίων γίνεται 20 χρονών και προσκαλεί το κοινό να γιορτάσει μαζί της σε μια επετειακή συναυλία, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 21:00 στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Με εορταστική διάθεση η Big Band ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης και συμπράττει με δύο σημαντικούς εκπροσώπους του τζαζ σαξοφώνου, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή τζαζ σκηνή, τους Χάρη Ιωάννου και Φίλιππο Παππά. Οι ακροατές θα ταξιδέψουν σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά με όχημα την πανταχού παρούσα παράδοση του Swing και του Blues, με έμφαση στις πιο σύγχρονες εκφάνσεις της τζαζ μουσικής σκηνής μέσα από την ματιά ενορχηστρωτών, όπως οι Nestico, Abene, Clayton, Johnson, κ.α.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες: 210 9224756| #MousikiGiaOlous| @opanathens

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, Κεντρική σκηνή: Πειραιώς 100, Γκάζι
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός» |Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο» |Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων