Ανακοίνωση πρόσληψης είκοσι τεσσάρων (24) πτυχιούχων φυσικής αγωγής

Αθλητισμός
Typography

Ανακοίνωση πρόσληψης είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αθλητικών δραστηριοτήτων του, στα οποία ο αριθμός των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής δεν επαρκεί, προβαίνει σε συνεργασία με την Διεύθυνση Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης & Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην συνδιοργάνωση προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», τα οποία ανά αντικείμενο δράσεως περιλαμβάνουν:

  • Γενικά Προγράμματα με ενασχόληση στo Παιδί και Αθλητισμός (ΠΑ),  Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία (ΑΕΗ),  Άσκηση Ενηλίκων (ΑΕ),  Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία (ΑπρΗ),   Άθληση και Νέοι (ΑΝ),  και  Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία (ΑΤΗ).
  • Ειδικά Προγράμματα για Άσκηση Ατόμων με Αναπηρία (Α.με.Α.) στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου και προγραμμάτων σε κολυμβητήρια, σε Ανοιχτούς χώρους Άθλησης ή σε Κλειστά Αθλητικά Κέντρα.

Στα πλαίσια των ανωτέρω προγραμμάτων ανακοινώνει:

Την πρόσληψη, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021, ως εξής:

 

 

Α/Α

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

1

Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός

5

Έως 8 μήνες

2

Κολύμβηση

8

Έως 8 μήνες

3

Καλαθοσφαίριση

3

Έως 8 μήνες

4

Ποδοσφαίριση

2

Έως 8 μήνες

5

Αντισφαίριση

1

Έως 8 μήνες

6

Πετοσφαίριση

1

Έως 8 μήνες

7

Ειδική Φυσική Αγωγή               

4

Έως 8 μήνες

 

Οι ανωτέρω Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) θα υλοποιήσουν προγράμματα στα κέντρα του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και συγκεκριμένα στους Ανοιχτούς χώρους Άθλησης, στα Κλειστά Αθλητικά Κέντρα, στα Γυμναστήρια, στα Κολυμβητήρια, στους αύλειους χώρους σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλοπαιδιές.

Οι χώροι που θα υλοποιηθούν τα προγράμματα λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή 8:00-22:00 και Σάββατο 8:00-19:00. Η απασχόληση των Π.Φ.Α. θα είναι ως επί τω πλείστων στην απογευματινή βάρδια.

            Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από την ιστοσελίδα του Ο.Π.ΑΝ.Δ.Α. www.opanda.gr και να την υποβάλλουν, είτε  ηλεκτρονικά, (λόγω COVID-19), συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ και ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, στο e-mail: protokollo@opanda.gr., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) Ακαδημίας 50, Τ.Κ. 10679 - Αθήνα, υπόψη Δ/νσης Αθλητισμού/Τμήματος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού.

(Για πληροφορίες-τηλέφωνο:210 5284873-4).

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις, δέκα (10) εργάσιμων ημερών, ορίζεται από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης σε δύο (2) εφημερίδες και την ανάρτηση της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Οργανισμού, ήτοι από 02/11/2020 έως και 13/11/2020.

Τα κριτήρια επιλογής, ο καθορισμός της σειράς κατάταξης των υποψηφίων και οι υποβολές ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους στον φορέα, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10 εργασίμων) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων στην υπηρεσία μας, θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/69097/2670/170/07-02-2020 Απόφαση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 461/τευχ.Β΄/14-02-2020).

 

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ
Αναλυτικά η αίτηση εδώ

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων