Αντίστροφη μέτρηση για το 4ο 3x3 Fiba Endorsed Basketball Tournament στην πλατεία Συντάγματος!

Αθλητισμός
Typography

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πιο αλλιώτικο μπασκετικό γεγονός της πόλης, το 4ο  3x3 FIBA Endorsed Tournament, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, ως επίσημος συνεργάτης  της FΙBA στις διοργανώσεις 3x3, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος, καλώντας τους λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

basket 3

Οι συμμετέχοντες αθλητές της φετινής διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να σουτάρουν στην επίσημη μπασκέτα του παγκόσμιου πρωταθλήματος 3x3 με πιστοποίηση από τη FIBA και να βιώσουν την εμπειρία της απόλυτης open air εγκατάστασης!

 
Το πρόγραμμα του τουρνουά

Προκριματική φάση
Σάββατο 14 Ιουλίου | 09:00-14:30 και 17:00-21:00
Κυριακή 15 Ιουλίου | 09:00-14:30

Τελική φάση
Κυριακή 15 Ιουλίου | 17:00-21:00


Διεξαγωγή των τελικών κάθε κατηγορίας, των διαγωνισμών ελευθέρων βολών της Wilson και τρίποντων σουτ της Under Armour, των αγώνων των αθλητών με αμαξίδιο,  του προγράμματος αλληλεπίδρασης των αθλητών με τους αθλητές με αμαξίδιο και των απονομών μεταλλίων, κυπέλλων και διπλωμάτων συμμετοχής.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, η οποία θα παρέχει αθλητικό υλικό στους συμμετέχοντες του τουρνουά και θα δώσει δώρα στους νικητές των διαγωνισμών και στο κοινό της διοργάνωσης μέσα από κλήρωση που θα γίνει τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά (15/7).
Οι αγώνες θα γίνουν με την ειδική μπάλα για 3Χ3 της εταιρείας αθλητικών ειδών Wilson, η οποία θα προσφέρει επίσης δώρα στους νικητές των διαγωνισμών.

Ακολουθείστε μας:

@opanathens
#3x3BasketballTournament

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων