Ένα υπερσύγχρονο Δημοτικό Γυμναστήριο ανοίγει τις πύλες του στην Κυψέλη

Αθλητισμός
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ) προχωρώντας στον εκσυγχρονισμό των Γυμναστηρίων του, ξεκινάει από τη Δευτέρα 2 Ιουλίουτη λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου και άρτια εξοπλισμένου δημοτικού γυμναστήριουστην Κυψέλη, επί της οδού Αγίας Ζώνης 23Α.

Ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος 1.200τ.μ., με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης,όπου μπορείτε να γυμναστείτε με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.
Ο συνδυασμός σύγχρονου εξοπλισμού και καταρτισμένου προσωπικού υπόσχονται  αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη.

Γυμναστήριο δεν σημαίνει μόνο εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης και βάρη, αλλά και ομαδικά  προγράμματα όπωςαεροβικής γυμναστικής, pilates, yoga,καθώς και πιο εξειδικευμένα όπως TRX, CrossFit, με τα οποία μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και τη εξέλιξή σας μέσα από τη διασκέδαση και τη στήριξη.

Ένας χώρος άθλησης που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη γυμναστική και την ευεξία των κατοίκων της Κυψέλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το Γυμναστήριο στην Αγίας Ζώνης αντικαθιστάτη λειτουργία του ήδη υπάρχοντος στην Κυψέλη, στην οδό Καλογερά 18, του οποίου τη λειτουργία λήγειστις 30 Ιουνίου.

Η αναβάθμιση των Γυμναστηρίων εντάσσεται στην προσπάθεια του ΟΠΑΝΔΑ να συμβάλλει στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για μία καλύτερη καθημερινότητα των κατοίκων και των δημοτών της πόλης. Ο τελικός στόχος είναι να διαθέτει στο άμεσο μέλλονδέκα (10) σύγχρονα δημοτικά γυμναστήρια πλήρως εξοπλισμέναπου θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για άθληση των δημοτών και στις επτά (7) Δημοτικές Κοινότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 5284875 & 876

Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 23Α, Κυψέλη, τηλ.: 210 8821403

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:30, Σάββατο 09:00 – 14:00, Κυριακή κλειστά

Πληροφορίες: 210 5284875 & 876 | #AthlitismosGiaOlous

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων