Αναβάλλονται οι παραστάσεις "Η Ωραία Ελένη" του Jacques Offenbach στο θέατρο Ολύμπια | 23 & 24/2, 2, 3 και 9/3

Δελτία Τύπου
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι οι παραστάσεις "Η Ωραία Ελένη"του Jacques Offenbach, που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας στις 23 & 24/2, 2, 3 και 9/3αναβάλλονται λόγω έκτακτου κωλύματος.


Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους για τις παραπάνω ημερομηνίες από τα ταμεία του θεάτρου, είτε με μετρητά είτε με κάρτα, μπορούν να τα επιστρέψουν στα ταμεία του Θεάτρου Ολύμπια από την Τρίτη 5 έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στις ώρες λειτουργίας των ταμείων του θεάτρου.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από κάποιο φυσικό σημείο Viva και έχουν πληρώσει με μετρητά, μπορούν να τα επιστρέψουν στα ταμεία του θεάτρου τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες.

Για την επιστροφή του αντιτίμου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου.

Για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω Viva.gr, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Viva.gr στο τηλέφωνο 13855 ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

viva


Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας
Ακαδημίας 59, 106 79 – Αθήνα, τηλ.: 210 36 42 540

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων