Μεταφέρεται στον Πολυχώρο "Άννα & Μαρία Καλουτά" η συναυλία των φιναλίστ του 9ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Δελτία Τύπου
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των ενδεχόμενων βροχοπτώσεων, αύριο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η συναυλία με τους​ φιναλίστ του 9ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "Άννα & Μαρία Καλουτά" και όχι στον κήπο του Κέντρου Τεχνών, όπως ήταν προγραμματισμένη.


Το 9ο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου.

Οι νέοι μαέστροι, που επιλέχθηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας από τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, είναι οι Κωνσταντίνος Τερζάκης, Μάριος Παντελιάδης, Ελένη Κοτσμανίδου, Μιχάλης Τραχαλιός, Ζαφείρα Αντζούς-Ράμος, Ειρήνη Τζέρμπου, Νίκη Μπραβάκη και Γιώργος Σιτώτης και στη συναυλία θα παρουσιάσουν τη Συμφωνία αρ.36 του Wolfgang Amadeus Mozart και τη Συμφωνία αρ.2 του Johannes Brahms.

Ώρα έναρξης: 20:30 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9243760.

Πολυχώρος δήμου Αθηναίων "Άννα και Μαρία Καλουτά":
​Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9344131​

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων