Ο Σύλλογος Πολιχνιατών Αθήνας διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Ανάμεσα σε Ουρανό και Θάλασσα» του Γιώργου Αράπογλου με καταγωγή από τη Σκάλα Πολιχνίτου Λέσβου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στις 14 και 15 Μαρτίου 2026.
Η έκθεση παρουσιάζει φωτογραφίες από τη Σκάλα Πολιχνίτου Λέσβου, αποτυπώνοντας το φως, τη θάλασσα, το τοπίο και αυθεντικές στιγμές της καθημερινότητας του τόπου μας. Μέσα από τον φωτογραφικό του φακό, ο δημιουργός αναδεικνύει τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής, εκεί όπου ο ουρανός συναντά τη θάλασσα.
Οι φωτογραφίες του έχουν διακριθεί σε διάφορες εκθέσεις, αποσπώντας θετικά σχόλια για την αισθητική και την ευαισθησία της ματιάς του.
Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 11:30.
14 – 15 Μαρτίου 2026
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 15:00
Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, ΘησείοΗ είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
«Ανάμεσα σε Ουρανό και Θάλασσα» | Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Αράπογλου
Tools
Typography
- Font Size
- Default
- Λειτουργία Ανάγνωσης