ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Παράταση έως τις 17 Μαΐου της ανοιχτής πρόσκλησης (Open Call) για το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας

Δελτία Τύπου
Typography

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 η ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί από 1 έως 10 Ιουλίου 2024 στο Θέατρο Γκράβας.

 

Η υποβολή προτάσεων για το φεστιβάλ γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://festival.opanda.gr/. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας:


Ημερομηνία διεξαγωγής: από 1 έως 10 Ιουλίου 2024
Τόπος διεξαγωγής: Θέατρο Γκράβας
Open Call: έως 17 Μαΐου 2024
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 31 Μαΐου 2024

Το θέατρο Γκράβας, σε μια περιοχή με παράδοση στα νεανικά μουσικά συγκροτήματα (ροκ, rap, hip hop, κ.α.), καθώς και σε διάφορες μορφές εναλλακτικής πολιτιστικής δημιουργίας, υποδέχεται νέους και μαθητές για ένα εκρηκτικό δεκαήμερο εκδηλώσεων, που ενισχύουν και αναδεικνύουν τη νεανική δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση, μεταδίδοντας το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική ενέργεια των νέων καλλιτεχνών.

  • Συναυλίες με νεανικά μουσικά συγκροτήματα rock, rap, hip hop, 
  • Συνάντηση μαθητικών συγκροτημάτων
  • Συνάντηση μουσικών σχολείων
  • Παραστάσεις stand up comedy
  • Σύγχρονος χορός και street dancing
  • Προβολή ταινιών μικρού μήκους απόφοιτων κρατικών και ιδιωτικών σχολών

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την Ανοικτή

Πρόσκληση (open call), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

** Το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή, το πρόγραμμα των οποίων επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

 

 

 

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων