Αφιέρωμα σε Έλληνες τραγουδοποιούς και Μουσικά Ρεύματα από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά»

Μουσική
Typography

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής σε μία σειρά συναυλιών με θέμα «Έλληνες τραγουδοποιοί και Μουσικά Ρεύματα», που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στον Πολυχώρο δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά».

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος και ο Γιάννης Σπανός είναι οι κορυφαίοι έλληνες μουσικοσυνθέτες, που θα πρωταγωνιστήσουν σε μοναδικές μουσικές βραδιές, ενώ με ένα αφιέρωμα στο Νέο Κύμα, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα ταξιδέψει το κοινό στο νοσταλγικό παρελθόν. Αναλυτικά:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου| 20.30
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής σε ένα αφιέρωμα σε δύο μεγάλους συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Λοΐζο, με τραγούδια που αποτέλεσαν σταθμό στη σύγχρονη ελληνική μουσική.
Τραγουδούν: Μαργαρίτα Παπαδημητρίου, Δώρα Λουίζου και Μανώλης Σκουλάς

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου| 20.30
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο Νέο Κύμα,
 με συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από εκφραστική λιτότητα και ευαισθησία και αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη γενιά.
Τραγουδούν: Δώρα Λουίζου και Μανώλης Σκουλάς
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου| 20.30
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής τιμά τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό σε μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο δημιουργό, όπου το κοινό θα απολαύσει κορυφαίες συνθέσεις του, που παραμένουν ανεξίτηλες στον χρόνο. 

Τραγουδούν: Πένυ Ξενάκη και  Κώστας Τζιάκουλας
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9243760.


Πολυχώρος δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά»
Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9344131

Εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter του ΟΠΑΝΔΑ και ενημερωθείτε άμεσα και έγκαιρα για όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.